VOORWAARDEN

Naam vd onderneming:

R & M Taarten

Standerdmolen 38,

2992DL Barendrecht

KVK nr. 20092591

BTW ID NR NL001635456B40

NL15INGB0398626294 tnv R&M Taarten

 

Bestellingen

Bestellen kan telefonisch, per email, via facebook of WhatsApp.

Telefonische bestellingen worden altijd bevestigd per email , sms of WhatsApp.

Tel 06-14283743

Tel 06-34027186

Email : info@renmtaarten.nl

Email : r.tieleman80@upcmail.nl

Facebook : www.facebook.com/renmtaarten

 

Controleer de gegevens goed. R & M Taarten is niet aansprakelijk voor eventuele typefouten. Bij wijzigingen kan R & M Taarten extra kosten in rekening brengen. Afgesproken data zijn bindend, dit heeft alles te maken met het strakke productieschema. Bij wijziging kunnen er extra kosten berekend worden.

 

Betalingen

R & M taarten werkt met een aanbetaling van de helft van het totaal bedrag. De bestelling staat ook pas genoteerd als deze aanbetaling binnen is. Aanbetalen kan via bankoverschrijving met de daarbij doorgegeven omschrijving. Zonder aanbetaling zal uw taart niet gemaakt worden. Bruidstaarten en taarten die bezorgd worden dienen vooraf compleet voldaan te worden.

Zodra er besteld wordt dient de aanbetaling binnen 2 dagen bij ons binnen te zijn. Bij niet op tijd aanbetaald te hebben kan het voorkomen dat uw bestelling geschapt wordt. Aanbetalingen worden gebruikt voor het voorbereidende werk en voor het reserveren van een plek in de agenda en zal daarom ook bij annuleren binnen 3 weken voor leverdatum niet terug betaald worden. Tot 3 weken voor de leverdatum kan er kosteloos geannuleerd worden.

Bruidstaarten dienen vooraf voluit betaald te worden. De 1e helft dient betaald te worden op het moment van bestelling. De 2e helft dient minimaal 2 weken van te voren voldaan te zijn. Bij annulering tot 2 maanden voor leveringsdatum zal de aanbetaling terugbetaald worden. Bij annulering na 2 maanden voor leveringsdatum zal de aanbetaling niet terugbetaald worden. Dit wegens het reserveren van de datum , inkopen  en voorbereidend werk. Vanaf 2 weken voor leverdatum kan er niet meer kosteloos geannuleerd worden en zal bij annuleren 100% van het totaalbedrag in rekening worden gebracht.

Het openstaand bedrag dient bij ophalen contant betaald te worden of via betaalverzoek .Bij overmaken of betaalverzoek dient het bedrag bij ophalen voor ons zichtbaar op onze rekening staan.

BIJ BANKSTORINGEN DIENT HET RESTERENDE BEDRAG CONTANT VOLDAAN TE WORDEN !!

ACHTERAFBETALINGEN ZIJN NIET MOGELIJK !

Het verplaatsen van een bestelling naar een andere datum is alleen mogelijk als de datum waarnaar het verplaats moet worden daartoe nog ruimte geeft. Vanaf 10 dagen voor leverdatum kan er niet meer verplaats worden . De nieuwe datum moet ook binnen 2 mnd na oorpronkelijke datum vallen

Bij verplaatsen kan het voorkomen dat er extra kosten berekend worden.

 

Foto's en onze taarten

R & M Taarten streeft erna om een exact mogelijke kopie van uw logo, foto of afbeelding te maken, Het is echter mogelijk dat er kleine kleurverschillen zijn . Kleuren van afbeeldingen kunnen altijd gering afwijken, dit kan oa. door andere instellingen van kleur resoluties in uw scherm. De taarten worden ambachtelijk bereid. Hierdoor kunnen de taarten iets afwijken van een afbeelding. R & M Taarten kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

 

Handelsnaam en foto's

Onze handelsnaam en alle foto's op onze website en overige media zijn eigendom van R & M taarten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van R & M Taarten is het niet toegestaan om onze foto's en handelsnaam te gebruiken voor welk doel dan ook. Elk gebruik dat niet geoorloofd is zal met alle juridische middelen worden bestreden.

 

Bezorging

Bezorging is mogelijk mits van te voren besproken. Bezorgtijden gaan in overleg. Bezorgkosten zijn +/- € 0,75 per km ( retour aantal te maken km volgens anwb routeplanner )

Minimale bezorgkosten / starttarief  € 10,00

Ophalen van uw bestelling kan op

Zondag                                       10.00 tot 12.00 uur.

Maandag t/m woensdag         09.00 tot 12.00 uur

Donderdag en Vrijdag             09.00 tot 10.30 uur

zaterdag                                     09.00 tot 10.00 uur.

 

Bezoekadres

Langskomen is alleen op afspraak.

Direct naar

Prijzen

Bestellen

Contact

Adres gegevens

R & M TAARTEN

Standerdmolen 38

2992DL, Barenderecht

Contact

Telefoon : 06 14 28 37 43 / 06 34 02 71 86

Email : Info@renmtaarten.nl

Email : r.tieleman80@upcmail.nl